zondag 14 juni 2015

Ik weet het...

Dagenlang geen nieuws, maar je moet maar denken, geen nieuws is goed nieuws!  Want wat waren wij druk! Niet alleen met de keuken, maar ook de vloer in hal en huiskamer werden aangepakt! Daar deze allemaal in elkaar overlopen moest dit dus allemaal in één keer en wat een klus was het:


De hal die doorloopt naar de kamer, een totale lengte van 10 meter! en hieronder de kamer:


Nee nog niet helemaal af, want de randjes moeten nog hier en daar worden afgewerkt met de plintjes, maar dat komt allemaal wel, mijn DH moet het echt even rustig aan doen nu, volgende week wordt hij aan zijn hand geopereerd en dus pas op de plaats en bijkomen van het gesjouw van de afgelopen week, want wat een bende heeft een mens in zijn kasten! Pffft, ik wil nog een heleboel uitzoeken en wegdoen naar de kringloop, heb nog veel te veel rommel die ik kan missen als kiespijn!

In de keuken liggen nog niet alle vloerdelen, daar moet eerst worden betegeld achter het fornuis, dan de vloer en dan daarboven de ouderwetse witjes, die ik nog moet gaan uitzoeken, zoek nog een adresje dichterbij dan Monnickendam!

Maar het is nu zondag, mijn broer en schoonzusje zijn net vertrokken en DH neemt even rust en ik ga lekker buiten wat steekjes zetten!

Fijne dag!