vrijdag 15 december 2017

Drukke dagen!

Zoals altijd voor de kerst zijn het drukke dagen, niet alleen de boodschappen maar ook de dingen die je maakt voor vrienden en familie nemen hun tijd en dan dat schrijven van de kerstkaarten .... grrr, maar ja het is zo leuk om ze te krijgen en dus doe ik er ook weer aan mee!

Maar nu weer even terug naar de dingen die mijn aandacht hadden de afgelopen tijd! Alweer een week geleden dat we bee hielden (nu nog maar één keer in de twee weken) en daar maakte ik deze foto's van de creaties:


Deze leuke quilt van Ria, gemaakt van stof die ze tijdens onze vakantie in Limburg kocht en hier de prachtige lap van Bep met Rinepatroontjes:


En toen kwam de week met prachtige sneeuw en mijn tuin veranderde in een sprookjestuin:

Mijn DH ploegde door de dikke sneeuwlaag om deze mooie foto's te maken!
Zelf ging ik ook aan de slag maar deze foto maakte ik van binnenuit!


Maar de sneeuw zorgde er ook voor dat we veel binnen waren en mijn DH maakte de afgelopen tijd weer heel wat moois, neem nu dit vogelhuisje dat hij voor een vriend maakte:

Niet tevereden met een simpel kastje zoals de eerste die hij maakte, werd deze ingelegd met sierstrippen en koper! De binnenkant was weer hetzelfde hoor!

Zelf ging ik aan de slag en bracht de sneeuwmannen en mijn kerstborduurtjes weer naar beneden en die kregen weer overal een plekje:


In de keuken in het raamkozijn kwam deze nieuwe en in het wildrek erboven hangen er ook een tiental!


Op het toilet kwamen dus de meeste borduurtjes te hangen!


Maar hieronder zien jullie het laatste borduurtje dat ik maakte, maar het heeft nog geen lijstje, daar ga ik vandaag achteraan als de nieuwe Action winkel zijn deuren heeft geopend!En dan is dit het laatste wat ik nu kan laten zien, er zijn nog wat dingetjes af maar die moeten maar wachten tot volgende week, nu het kerststuk met windlicht dat ik gisteren tijdens een workshop in Rijswijk maakte:


Zo dat was het echt voor vandaag, ik heb nog genoeg te doen voor het echt kerst is en komend weekend ga ik op bezoek bij mijn kleinzoon en zijn vriendinnetje om hun eigen nieuwe huisje te komen bekijken, ben zo benieuwd!

Fijne dag!