vrijdag 16 november 2012

Primitives!

Ik vertelde jullie al eens dat ik gek ben op primtives en ik borduurde dan ook al een stel primitieve patroontjes van Stacy Nash, hieronder zie je er links een hangen:


Maar ik vertelde het ook aan mijn swappartner van de Friendsswap onlangs en werd toen verrast met deze leuke cadeautjes:

 

Daar was ik helemaal ondersteboven van, wat een gave dingen kreeg ik en die pop maakte zij zelf!
Maar nu ga ik jullie vertellen hoe het kwam dat ik verliefd werd op deze leuke dingen, dat is namelijk de schuld van Dan! Dan is een Amerikaanse liefhebber en verzamelaar van primitieve spullen en geloof mij het huis van hem en zijn partner klapt er van uit elkaar en onlangs is hij begonnen met zelf maken van  primitieve spulletjes en ze zijn leuk! Afgelopen weken is hij begonnen met de verkoop en heeft hij ook voor het eerst op een beurs gestaan, kijk eens hoe gaaf:

 Ziet het er niet allemaal geweldig uit? Mocht je interesse hebben klik dan op zijn naam en volg de link naar zijn blog, puur genieten! Bovendien heeft hij links naar allemaal andere makers van primitieve kunst, zo gaaf!

En hij heeft mij ook geïnspireerd, want weet je er ligt boven nog zo'n rood gestreept lapje, dit weekend eens kijken wat ik ervan kan maken! Maar vandaag komen eerst de dames van de Tildaclub bij mij, Cora heeft een workshop dus zijn we naar hier verkast, wordt vast heel gezellig, hoop dat ik niet vergeet foto's te maken!
Fijne dag!