dinsdag 6 maart 2018

Een jaartje ouder!!

Afgelopen zaterdag werd ik een jaartje ouder en dat hakt er dus wel in, niet de leeftijd maar de drukte die een verjaardag met zich meebrengt! Van tevoren alles poetsen en opruimen en met Freddy is dat een dagtaak, want het is een heel rommelig hondje hoor!

Maar het was gezellig en ik kreeg vooral veel bloemen:

 Tulpen van mij broer en schoonzusje en rozen van mijn buurtjes!
Zelf had ik al gele bloemen en kaarsen gekocht en ook de gele kussentjes weer tevoorschijn gehaald en zo zag de kamer er meteen heerlijk lenters uit!


In een hoekje van de kamer stond deze gave kat te drogen, mijn DH maakte deze voor een hokje op de kinderboerderij, zal als hij is geplaatst er nog een foto van maken!
Daar ik niets wist voor mijn verjaardag heb ik mijn cadeau nog te goed en vandaag wist ik het ineens! Ik wil graag een borduurstandaard die voor mij op de grond kan staan, heb er wel twee die op tafel kunnen staan maar nog niet een die op de grond kan staan.... dus!!

En natuurlijk ben ik ook druk geweest met steekjes en wel aan de Farmhouse Christmas ornamentjes van Little House Needleworks:


De eerste twee zijn klaar en ga ik deze week nog afwerken tot ornamentjes! En dan... dan wordt het eind van de week tijd om de koffer te pakken, borduurspullen in een tas en op naar Vaassen, maar misschien komt er nog één berichtje van tevoren!

Fijne dag!