vrijdag 24 januari 2014

Nee hoor ik ga vroeg slapen!

Dat was wat ik woensdagavond tegen mijn buuf zei, vroeg slapen en dan de volgende morgen lekker vroeg op en weer heerlijk gaan zwemmen! Helaas mijn lijf deed niet wat ik wou of moet ik zeggen mijn hoofd? Klokslag drie was ik weer wakker en ik viel niet meer in slaap en dat betekent : Niet zwemmen en heel kalm aan doen de hele dag want mijn lijf wilde niet wat ik wilde, maar gelukkig had ik mijn steekjes en al zat ik zo nu en dan echt te knikkebollen, er kwamen toch aardig wat steekjes bij mijn huwelijkslap:


Ben nu druk bezig met de Algerian eyes te maken in het linker hartje en heb ook besloten de Amerikaanse tekst (Forsaken all others ) te vervangen door onze initialen en daartussen nog een keer zo'n klein hartje te borduren. Moet nog heel wat steekjes zetten, maar ben nu al erg blij met het resultaat!

Vandaag naar de bee bij Bep thuis, straks eerst de anderen ophalen en dan naar haar huis rijden. Weet nog niet waar ik aan ga werken, maar hoop gewoon dat ik vandaag eens lekker uitgeslapen ben!


Fijne dag!