dinsdag 6 december 2011

Waar zou ik nu eens over schrijven???

Wel dat is soms dus een heel lastige vraag en soms een makkelijke, vandaag een lastige, want ik heb niets wat ik kan laten zien! Ja genoeg gemaakt, maar allemaal geheime steekjes en dus heb ik een probleem!
Maar wacht eens, ik heb een hoop van jullie nog nooit kennis laten maken met mijn berenbende! Kom maar eens mee, we beginnen op de zolder, in mijn hobby/logeerkamer staat een tafeltje met daarop:

Deze hele bende beren, het zijn heel wat verschillende beren hoor en ze komen  ook van dichtbij en van ver!

Hier zien jullie eerst helemaal links Rupert de laatste aanwinst en daarnaast Little John, deze kreeg ik al weer een paar jaar gelden van DP en het leuke is dat Tara graag aan hem snuffelt maar gelukkig laat ze hem verder met rust! Dan komen hier de Engelse dames, zij zijn afkomstig uit het New Forest!


Nee dat is geen grapje hoor, wij logeerden in een schattig hotelletje en daar aan de overkant woonden zij in een winkeltje en toen we naar huis gingen wilden zij wel mee verhuizen! Daar vonden we toen ook nog een klein beertje bij Stonehenge, die heeft een heel belangrijke taak bij mij, hij bewaakt mijn sleutels! Op zijn trui staat nog Stonehenge ter herinnering aan ons bezoek! Verder woont ook deze deftige beer boven, deze kwam al weer 15 jaar geleden met mij mee toen ik een bezoek bracht aan Londen, ik gaf hem aan Mams, maar vorig jaar kwam hij bij ons wonen :


Dan is er deze heel speciale beer, ik kocht hem jaren geleden voor mijn zusje, toen zij heel slecht lag, lag deze beer onder haar handen, na haar overlijden kwam zij weer met mij mee terug:


Ze draagt een heel speciaal jurkje, het was het eerste jurkje wat mijn oudste dochter na haar geboorte droeg! Ook nummer twee heeft het nog aan gehad!


Hier zien we Bob de Beer, ook deze kocht ik samen met een broer voor Mams, maar bij het opruimen werd ook deze beer naar Maassluis gestuurd! Zo dat zijn de eerste beren waar ik jullie mee kennis wil laten maken, misschien zien jullie binnenkort de andere wel een keer! Als ik weer eens niets weet/heb om over te schrijven! Fijne dag!