vrijdag 13 februari 2015

Zwolle, handwerkbeurs!

Gisteren was ik al vroeg eruit, want ik had met Henny en Bep afgesproken om samen naar de handwerkbeurs te gaan en dus stond ik om negen uur bij Henny voor de deur en ook Bep stond al klaar en we waren helemaal ingesteld op een gezellige dag uit! Nu het was niet alleen gezellig maar ook aardig druk, hier wat foto's:


Plots zag ik voor deze kleurige Dear Jane deze grappige poppen staan, heb er maar niet naar gevraagd, heb nu al zoveel poppen in dozen zitten!


Niet alleen werd het lekker druk, ook werd het nogal warm, niet gek met zoveel mensen en lampen!


Ik zag een paar gave dingen en er was een stand die er voor mij qua originele ontwerpen uitsprong:


Wat ze daar niet allemaal voor leuks hadden hangen, ik moest er gewoon meer foto's van maken:
Helaas niet allemaal even scherp, maar jullie zien wel dat ze echt gave dingen maakten, vandaar dat ik dan ook een foto maakte van hun standnaambord!
Natuurlijk ging ik ook even bij wat bekenden langs, zoals Simone Soed idee (wat had ze het druk!), Bep (Halle) en Mascha (Created by Mascha) en Marcha uit Dreischor, maar ik had geluk, bij Liezbeth en eega was het net even rustig en dus konden we een praatje maken terwijl ik ondertussen lekker kon snuffelen!

Dankzij kilometers lange file's waren we later thuis dan van tevoren gehoopt, maar we hebben alle drie genoten van een heerlijke dag! Oh ja en mijn buit bestaat uit: Een lapje borduurstof om kleden te borduren voor het poppenhuis, één hele grote bol wol om een sjaal te breien met naalden nr.8:


zoals je ziet, ik ben al begonnen en ook een lading bedeltjes, namelijk vorken, messen en lepeltjesbedeltjes die ik kan gebruiken in de keuken van het poppenhuis en een grote bedel van een vogelkooi met bewoner die straks ook een plekje in het poppenhuis krijgt!


Natuurlijk halen we wel eerst de oogjes van het bestek! Ik maakte ook nog wat foto's van de stand van Merkwaardig die al helemaal met mieren versierd is:


Maar daar kunnen we binnenkort in Leiden van genieten als er daar een hele mierenhoop komt te liggen die wordt geveild!

Zo dat was het weer, verder geen foto's meer gemaakt, maar zoveel gezien, echt de moeite waard!

Fijne dag!