zondag 8 juni 2014

Tijd tekort!

Wat een druk en vol weekend hebben wij en al heb ik heus heel veel steekjes gezet op zaterdag toen wij op bezoek waren bij onze nichtjes en neef, waar de mannen druk bezig zijn met het maken van een enorme overkapping:


Gisteravond lag het dak er bijna helemaal op en morgen hopen ze het helemaal waterdicht te hebben afgewerkt en terwijl de mannen druk waren met zaag, renovater, hamers en spijkers, werkte ik in het zonnetje aan het laatste deel van mijn seizoenen viertal : De herfst!


Nee aan de randjes ben ik nog niet toegekomen, maar die liggen wel al klaar! Vandaag naar mijn oudste gegaan en heb haar voor haar verjaardag ook de DMC box gegeven en even later zaten we samen de kleurtjes voor haar volgende borduurklus uit te zoeken:


Zij is namelijk bijna klaar met de dag die zij voor mij aan het borduren is, die zal ik binnenkort dus kunnen showen! En weet je wat zo leuk is, zij gaat ook de Dear Jane borduren en wel in blauw!

Zo en nu weer verder met mijn steekjes en bijtijds naar bed, na twee dagen de hort op ben ik aan een vroege nachtrust toe!

Nog een fijne avond!