maandag 11 februari 2013

Niet alles gaat naar wens!!

Gisteren was het een drukke en volle dag! Het begon met een laat ontbijt en daarna op naar Dordt om Mams te bezoeken! Gelukkig is ze weer aardig aan het opknappen, ze had waarschijnlijk toch een tic van de griep en was al een paar weken niet haar eigen pittige zelf. We namen twee mini melkbusjes mee met narcisjes erin en ze vroeg meteen of DP melkboer was geworden!


Op de terugweg naar huis belde DS die ook even opgehaald moest worden en thuis gekomen ging hij meteen weer aan de slag met de computer. Het zat niet echt mee met de computer en gelukkig kon DS met behulp van de laptop de boel weer in orde krijgen en DP had even wat werk aan de wc waar plots een probleempje was met de storbak en het water langs de pijp naar beneden liep, maar ook dat is gelukkig weer verholpen en ik verdween naar boven waar ik verder werkte aan de mugrug:


Zo die is klaar en ook nummer twee staat al in de steigers:


En nu zien jullie waar ik een probleem mee had, het ging helemaal fout met het opstrijken van de vliesofix en links zien jullie dan ook mijn nieuwe strijkovertrek met papier bekleed! Ik ga er maar niet mee zitten tobben en haal morgen maar een andere, want die kleeftroep krijg je er toch niet goed vanaf!
Vandaag hoop ik die af te krijgen en ook weer verder te gaan met "de pop"! Was eerst met een ouder model begonnen, maar besloot toch om een ander model te maken nu ik toch helemaal overnieuw moest beginnen. Wordt wel leuk hoor, maar ik laat hem pas zien als hij bij Mieke is aangekomen!

Fijne dag!