zaterdag 20 april 2013

En het werden de ........Viooltjes! Ja hoor toen ik de garens had gekocht en deze prachtige
verschoten tinten bij elkaar zag kon ik niet anders kiezen dan het viooltjes patroontje! Nam ook een andere kleur linnen, wat ik had vond ik hiervoor te gelig en ik kocht nu een mooie vergrijsde naturel kleurige en al met al een prachtige combinatie en  om jullie te laten zien dat ik er echt aan begonnen ben, hier het eerste viooltje plus een stuk rand:


Het effect van het garen geeft meer de tinten van gedroogde dan verse viooltjes en daarom echt een prachtig patroontje om te borduren!

Nu was ik natuurlijk niet de enige op de Black Bird Pub ochtend bij Liezbeth en er was ook een show & Tell en ik had mijn fototoestel mee genomen:


O.a. deze schattige quilt op de bies na vrijwel af! En dan deze doos:


Hier kun je hem beter zien:


Dit patroon ligt ook bij mij nog te wachten om gemaakt te worden en nu ik dit resultaat heb gezien zal het binnenkort dus ook wel aan bod komen!


Ook deze twee prachtige quilts kwamen uit tassen tevoorschijn en werden met bewondering bekeken!

De linker is de DJ maar deze keer met effen driehoekenrand en de andere ken ik niet bij naam, maar wat een geweldig geappliqueerd exemplaar!


Dit beeldschone etuitje was ook weer zo bijzonder en vooral de opgedikte rug vond ik een geweldig vinding!
En als je van Primitives houdt dan is deze wel heel leuk en wat te zeggen van de originele manier van opspannen!! Simpel dus op een plankje gespijkerd, wat een bijzonder idee !


En toen kwam ook deze peer tevoorschijn, nog een patroontje dat ik heb liggen om "ooit" te borduren, ik mag wel honderd worden!


Al met al had ik een heerlijke ochtend en ben ik lekker bezig geweest met mijn steekjes! Misschien dat ik vandaag naar Sliedrecht ga, even een telefoontje afwachten want misschien kan ik dan een paar andere blogsters ontmoeten! Maar zo ja dan zien jullie de foto's morgen wel!

Fijne dag!