donderdag 7 mei 2015

Het leven gaat door....

Ja het leven gaat door, de tijd staat niet stil en al zet ik wel steekjes en probeer ik gewoon alles door te laten gaan, het is niet makkelijk want het gemis is echt heel groot. Vanmorgen de was uit de droger gevist en daar zaten spulletjes van haar tussen, nu heb ik al zoveel weggebracht naar de kringloop om anderen er blij mee te maken, deze laatste spulletjes hou ik toch zelf, ga ze niet dragen hoor, maar gewoon omdat ik er geen afstand van kan doen.
Maar ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle lieve reacties op haar overlijden, ongelooflijk hoe velen hebben gereageerd zowel op FB als hier, zojuist alles weer eens doorgelezen en dan komen de tranen en dat helpt om de spanning eruit te spoelen. Mijn nichtje heeft voor Mams een mooie kaart gemaakt voor alle kinderen, klein- en achterkleinkinderen en deze zal ik samen met al jullie reacties die ik heb uitgeprint opbergen en bewaren als aandenken. Zo stond ze altijd in de deuropening om iedereen te verwelkomen en uit te zwaaien:


Gisteren ook weer mijn best gedaan en aardig wat steekjes gezet aan mijn Briar's Hill quilt , maar hier even de stand van zaken:


De cirkels zijn al geappliqueerd en nu kan ik dus de bloemen gaan festonneren en daarna nog even de vogels erop maken, maar moet nog Vliesofix halen, had gisteren geen zin om door dat snertweer te gaan en vandaag moet ik toch boodschappen doen!

Fijne dag!