zondag 11 december 2011

Vl-letjes en een heerlijke buit!

Zaterdag en de zon scheen maar door de koude wind was het best erg fris en de Glühwein, de erwtensoep, koffie en thee  gingen dan ook rap over de toonbank en gezamenlijk werd er geneusd in de buit die menigeen had verschalkt! Het was Kerstmarkt bij "De Quilthoeve" in Naaldwijk! Oude en nieuwe bekenden, blogsters die ik nog niet eerder ontmoette en heel wat anderen waren gekomen om rond te neuzen en leuke dingen op de kop te tikken!  Het was er erg druk en parkeren kostte dan ook wel wat moeite! Maar ik vond het hartstikke leuk om weer even te neuzen bij haar en kijk eens wat een heerlijke buit ik mee naar huis nam:


Kijk maar eens wat een leuke patroontjes van Soed Idee, links een schattige Acorn tree en rechts een Project keeper, ik ben vast van plan die snel te gaan maken en te gebruiken! Onderaan een lief patroontje dat ik er gratis bijkreeg van een Roodborstje. Bovenaan een lapje nieuwe borduurstof voor de letterbak en in het midden de oogjes die nodig zijn voor het rechtse patroontje. Helemaal links een houten klos die ik kan gebruiken voor een ander project, waarvoor ik het patroon en de andere spulletjes die ervoor nodig zijn kocht op de regiodag van Rivierenland.

Zo en dan ook nog even de lapjes van mijn Sprokkelquilt van deze week, ik vind het zelf beeldschone lapjes en ben er dan ook heel blij mee! Het is het een na laatste rijtje van deze quilt en de lapjes komen op een na allemaal van Anita S.


Ik vind het nu al een mooie lengte maar ik denk dat dat laatste rijtje hem precies de goede lengte geeft om als loper op de tafel te leggen! Dus de lapjes van komende week zijn daarvoor bepalend!


Zo ziet het er nu uit, in totaal veertien rijen! Ik hoop van de week alvast wat naden te gaan borduren, maar ja er komt ook weer een up-date aan van de CWD en daar heb ik nog geen steek aan gedaan!
Zo en nu vandaag genieten van wat borduursteekjes, nee ik vertel niet wat ik ga doen dat zien jullie dus morgen wel weer! Fijne dag!