zondag 4 maart 2012

Mogen de Vl-letjes morgen?

Want ik wil jullie nog wel laten zien wat er allemaal nog binnengekomen is aan felicitaties en cadeautjes! Ja toch? Wel eerst het cadeautje van DS, nu wat een bijzondere fles is dit en wat een heerlijke geur!


Goede smaak heeft die jongen hè? En toen kwam de post, die bracht niet alleen het nieuwe Quilgilde blad, maar ook een heerlijke stapel enveloppen, kijk maar eens mee:


Linksboven een leuke kaart van een oud-collegaatje Christine en haar man en daarnaast die met die gave rode schoenen is van mijn vriendin Bep en haar man, Bep is naast quiltster ook een fantastische scrapster! Linksonder een leuke kaart van Marjan B. die mij vissen schenkt omdat ze dacht dat we die nog niet in onze menagerie hadden, maar nee hoor Marjan we hebben een vijver vol, maar wat een aparte gebatikte kaart is het! Rechts in het midden een kaart van Ferdinand en Liezbeth van CrownStitches en daaronder die mooie gescrapte kaart is gemaakt door Sonja- Sezoentje, net als het schattige naaldenmapje dat erin zat.


Toen kwamen er nog twee dikke enveloppen, de bovenste is van Petra bij velen beter bekend als Guusje en daarin zat ook haar eerste zelf geborduurde biscornu! Ook de onderste kaart van Stefanie alias Lupineke was zo dik omdat er deze twee mooie lapjes inzaten! Nu meiden ben ik even verwend? Allemaal heel hartelijk bedankt, want ondanks dat Mams niet in orde was en niet kon komen, had ik toch een heel gezellige dag! Oh en nu zou ik bijna nog  mijn lieve hulp vergeten, van haar kreeg ik een cadeaubon waarvoor ik twee bekers heb gekocht:


Verder heb ik nogal wat geld gekregen waarvoor ik zelf wat mag gaan uitzoeken, weet nog niet of ik de blauwe mokjes van Pip ga kopen of dat het een borduurtje of lapje wordt, ach dat zien jullie t.z.t. vanzelf hier verschijnen! Zo nu ga ik het ontbijt maken, lekker met een gekookt eitje en verse broodjes, DD is namelijk blijven slapen, dus dit wordt ook nog een heel gezellige dag! Fijne dag!