dinsdag 8 november 2011

Gisteren ... toch wat steekjes en Japanse spulletjes!

Gistermorgen was het weer raak, bonkend hoofd en misselijk, maar ik had geluk om een uur of elf sloegen de medicijnen eindelijk aan en zakte het gebonk tot een zacht deuntje en na een lekkere wandeling met Tara was het leed vrijwel geleden, nu maar hopen dat het vanochtend ook weg blijft!
En ja 's middags zelf wat steekjes gezet met Ome jan, maarre.... dat mogen jullie nog niet zien, want het is voor de Kerstruil van Katrien en dus zien jullie dat pas op 26 december!

Maar daarom laat ik jullie wel wat oudere creaties zien, kom en kijk maar eens naar mijn Japanse werkjes! Hier de eerste tas die ik maakte :Er zit een dubbele tussenvoering in en dat betekende wel dat het een hele klus was om hem te quilten! En dan een van de kleinere tasjes/etui's die ik maakte:


Aan beide zijden zitten er deze vier vogelhuisjes op, mijn toilettasje en brillenkoker zijn allebei voorzien van uiltjes:

Is dat alles wat ik heb gemaakt? Nee hoor er zijn nog veel meer dingen in omloop, toilettasjes, sleuteletui's etc. maar helaas van veel van deze dingen ben ik de foto's kwijt geraakt, ik hoop dat ik aardig wat foto's boven water kan halen van mijn oude blog. Jullie snappen het al ik ben gek op Yoko Saito en consorten en daarom staat er ook dit hele rijtje boeken op de plank:


Ook heb ik twee Japanse bladen, maar dat is wel even wennen hoor, anders dan de boeken die voor de Westerse markt zijn uitgegeven, moet je deze op zijn Japans en dus van achter naar voor lezen!


Zo ik hoop vandaag nog iets leuks te kunnen maken voor de swap en misschien ook nog wat borduursteekjes te prikken, maar wat het ook wordt, alles kalm aan want voorlopig wil ik geen drumorkest weer in mijn hoofd! Fijne dag!