donderdag 23 april 2015

Even op de plaats rust!

Ben te onrustig om veel uit handen te krijgen, maak mij te druk om mijn lieve Mams die maandag binnen het verzorgingshuis moest verhuizen i.v.m. de veranderingen in de zorg en nu totaal van slag is! Heeft na een val afgelopen dinsdagnacht allemaal grote blauwe plekken en ligt nu aan de zuurstof omdat er vocht achter haar longen zit, omdat huisarts haar plastabletten niet meer nodig vond, gelukkig heeft de arts van het tehuis haar weer snel aan de tabletten gezet, maar als resultaat van het weghalen van de medicatie kreeg zij gezwollen benen die moeten worden ingezwachteld waardoor ze niet meer kan lopen, zijn haar handen zo opgezet dat de ringen van haar vingers moesten worden gezaagd en ligt zij nu dus met zuurstof omdat ze niet diep genoeg adem meer kan halen en heeft het erg benauwd. Daarom heb ik een kaarsje voor haar aangestoken:
Afbeeldingsresultaat voor brandend kaarsje
(http://www.kaarsje.nl/page/candle 3b5ada2647d66f96ad3d3d00f459e0e3)

en nu maar hopen dat zij weer een beetje hersteld van het gesol met haar!  Wat doen wij onze oudere generatie aan, dat zij de dupe moeten worden van de crisis, zij die onze welvaart na de oorlog met keihard werken hebben terug gebracht! Ik hoop dat de regering beter gaat nadenken over wat en hoe zij doen, dit moet hun toch het schaamrood op de kaken brengen!

Sorry geen vrolijke berichten dus en weinig handwerk om te laten zien, ik ga nu extra naar haar toe, ook al herkend zij mij amper nog.

Dag.