donderdag 27 december 2012

Een heel gezellige Kerst!

Gisteren was Mams hier en ik heb zelf gekookt, de dag ervoor hebben we met zes man gegourmet en dat was ook zo'n heerlijke dag. Maar vandaag doe ik het rustig aan want ik moet even bijkomen, heb namelijk slecht geslapen en dus zijn er ook geen steekjes gezet en waarschijnlijk komen er vanavond ook geen steekjes bij! Maar ik heb eens lekker zitten kijken wat ik de afgelopen drie jaren allemaal voor leuks heb gekregen met de kerstruilen, nu gisteren hebben jullie mijn laatste pakjes al gezien, maar kijk maar eens wat er nog meer hier in huis rondhangt:


Boven aan de ornamenten hanger hangt dit engeltje dat ik van Miranda kreeg opgestuurd in 2009, ze woonde toen nog in de USA en de leuk broche heb ik gisteren ook weer op mijn trui gespeld, het engeltje heeft een vingerhoedje als klokje bij zich!

Carine maakte dit schattige tasje met engeltje en ook het hartenmeisje voor mij in 2010, ook de leuke ornamentjes hieronder zijn van haar hand, ook deze hangen aan mijn ornamenten hanger:In 2011 kwamen de pakjes van Marcha en dit schattige hartje prijkt nu in de keuken aan mijn wildrek:


Dit jaar kwamen er dus gebreide ballen bij en zo is een ornamenten hanger helemaal vol met schattige creaties, toch leuk om die allemaal te zien hangen, maar het allerleukste is toch mijn slapende kerstmannenquiltje, dat hangt bij mij in de keuken zo gaaf!


Dit maar ook het boodschappenlijstje hangt daar en het schaartje zit in mijn naaidoos, het zijn stuk voor stuk lieve cadeautjes met heel bijzondere herinneringen!
Zo vandaag maar eens zien wat de dag zal brengen, in ieder geval hoop ik toch wat steekjes te zetten!

Fijne dag!