maandag 18 augustus 2014

Zondagse bezigheden!

Normaliter hebben wij heel rustige zondagen, nu ja behalve als we eters hebben, maar meestal is de zondag voor ons. Gisteren was het echter een andere zondag, omdat DH zijn auto nog steeds in de garage staat en hij dus mijn auto nodig heeft om te gaan werken, ben ik daarom gisteren naar Dordt naar mijn moeder gereden, daar ging dus mijn hele middag aan op, niet erg hoor heb het graag voor haar over, maar thuis werd door DH hard gewerkt:


Hij haalde de kast uit elkaar en deze kreeg na een grondlaag zelfs al zijn eerste laklaag en ik ben er nu al dolblij mee! Ja het begin van de vernieuwing van onze keuken is er! Dit is een heel rustig deel, binnenkort wordt eerst de rechter kant van de U-vormige keuken afgebroken en dan komt daar betimmering tegen de wand en daarop komen dan naast de kast die in de keuken komt te staan, bovenaan wat planken en mijn bordenrek:


Hier op de foto hangt het nog in de winkel, maar ondertussen staat het boven in het kleine kamertje te wachten om opgehangen te worden! Ik ben zo benieuwd hoe dat er straks uit gaat zien!
Pas 's avonds kwam ik aan wat steekjes toe, maar heb nog net het eerste randje niet af, dus dat komt hopelijk vandaag aan de beurt!


Fijne dag!