dinsdag 23 juli 2013

Misschien....

Misschien hebben jullie het wel gemerkt, ik kom in de weekenden bijna bij niemand langs en laat ook geen reacties achter, maar ja dat krijg je als DP de hele week van huis is, dan zijn de weekenden voor hem en dus heb ik maandagmorgen als hij weg is weer tijd om bij iedereen aan te wippen, al het moois te bekijken en inspiratie op te doen voor de komende dagen!
Maar ook mijn eigen steekjes gaan een stuk langzamer, we doen samen gezellige dingen, zitten uren te kletsen op het terras, kijken samen naar films of series die ik heb opgenomen en DP werkt in de tuin en ik mag zeggen hoe ik het hebben wil, je snapt het dus wel dat de computer bijna niet aanstaat voor mij!
Maar ik zette zondag wel wat steekjes hoor en maandag maakte ik dat blokje dus af en ook het volgende blokje kwam erop:

Het heeft meer groen gekregen dan de andere blokken, ik moest echt duidelijk de volgende kleur erin brengen! Misschien dat ik vandaag aan de volgende kleur toekom.
Ook het blokje linksonder kreeg het laatste hoekje, nu zijn alle blokjes echt af en ik kan dus aan blokje 25 gaan beginnen!


Dat betekent dat ik 24 blokken in 40 dagen heb gemaakt, niet slecht vind ik vooral omdat er tussendoor ook nog wat andere dingen werden gemaakt!

Fijne dag!