maandag 16 januari 2012

Een dag van veel steekjes!

Gisteren zag ik kans heel wat steekjes te zetten, eerst werd de grond geborduurd boven de onderste sierrand en daarna kwam er een boom, een mannetje en zelfs al een gedeelte van zijn hond bij! Vooral het borduren van de grond was heel saai, maar daarom kon ik gelijkertijd samen met DP gezellig tv kijken, we hadden een paar afleveringen van de KRO detective Silent Witness opgenomen en daar hadden we nu eindelijk tijd voor!


Wij zijn allebei fans van de professor en zijn assistenten! Dus dat was genieten!
Oh ja, jullie willen natuurlijk de steekjes zien! Goed dit is het geworden tot nu toe:


Ging echt lekker, heb zelfs niet een keer achteruit hoeven werken! Wat ik ook verwonderlijk vind is dat ondanks de weinige kleuren (8 stuks) waarvan ook nogal wat bruine het toch een kleurig geheel begint te worden!Misschien kan ik vandaag ook wat steekjes zetten, maar er moeten ook weer wat huishoudelijke klusjes gebeuren!

Zou ik het bijna vergeten, hier nog de zeven lapjes van afgelopen week van de VL-letjes, hoop van de week ook aan de loper te kunnen werken:


Zoals je ziet heb ik ze nog niet allemaal op maat gesneden, maar ja ben nog druk aan het verzinnen wat ik van de deze ga maken, komt binnen kort wel goed hoor!  De meeste zijn weer krijgertjes, het wordt een echte sprokkelquilt!
Zo ik ga maar eens aan de slag, hoe eerder de klusjes zijn gedaan hoe eerder ik weer wat steekjes kan gaan zetten!  Fijne dag!