zondag 24 mei 2015

Oogst van de laatste dagen!

Daar mijn DH afgesproken had om neef te helpen met deuren voor onder het grote afdak dat zij vorig jaar samen maakten en ik natuurlijk mee ging naar Zwolle, was onze zaterdag al aardig vol en om daar geen duimen te zitten draaien nam ik mijn malletjes en lapjes mee en ging aan de slag:


En omdat ik al heel wat donkere bloemen en sterren maakte en het geheel daardoor wel erg somber werd, besloot ik om eerst maar eens wat lichte te maken! De bovenste twee bloemen en de ster maakte ik gisteren, de andere bloemen vrijdag en donderdag enze maken het geheel echt veel vrolijker!
Maar goed DH ging dus samen met I. aan de slag en kijk eens, deze foto maakte ik halverwege de middag:


De eerste dubbele deur hangt en toen wij om half tien weer naar huis reden, was ook de andere deur klaar, de afneembare bar was geïnstalleerd en zelfs de eerste bovendeur hing al!


Ik maakte nog wat meer foto's. o.a. van het frettenhok, wat eerst hier bij ons thuis stond en wat DH maakte en waar nu de nichtjes hun fretten in houden en ook van de prachtige bos Irissen die op opengaan stonden:


Rond de prachtige vijver staat het echt vol met prachtige grote planten! En zoals ik al schreef neef hielp zelf ook mee:


Dus jullie zien het wel, wij waren allemaal heel productief en we waren dan ook afgepeigerd toen we weer thuis waren, maar het was weer heel erg gezellig! Morgen laat ik jullie zien wat de meisjes maakten!

Fijne dag!