zondag 16 september 2012

Drukke zaterdag en geen steek gedaan!

Ja dat gebeurt soms, je neemt je van alles voor en dan komt er niets van terecht en deze keer wel om een heel leuke reden! We hebben best een gezellig toilet kijk maar:Zeg nu zelf die schaapjes zijn toch schattig? Ik heb zelfs een nieuw zakje gemaakt waar ik heerlijke potpourri in heb gedaan en dat geurt heerlijk naar kaneel:


Ja ik weet het, het schaap is nog niet helemaal af, ik moet de oortjes er nog opzetten, maar het gaat nu even om het sfeertje ja! Grijns!

Maar ja die beige tegels zijn wel erg oudbakken en daar hebben we dus echt genoeg van, we houden wel van antiek maar niet van overjarig en dus zijn we druk aan het zoeken naar een mooi klassiek model wc pot met een hangende stortbak en dat is nog een hele klus hoor, we gaan het hele toilet dus opknappen en het wordt echt heel apart!  Maar we denken dat we nu een heel mooi exemplaar hebben gevonden, maar het zal nog wel even duren voor het in orde is, maar dat zien jullie tegen die tijd wel! Wel heb ik vandaag een mooi klassiek hanglampje gekocht wat precies bij de lamp in de gang past en dat komt dus straks in het toilet!

Zo nu weten jullie wat ik gisteren dus wel heb gedaan, misschien kom ik vandaag wel aan steekjes toe, maar dat merken jullie dan vanzelf!
Fijne dag!