maandag 8 april 2013

Gezellig dagje Rijswijk!

Gisteren naar Rijswijk geweest en al had ik van tevoren een keurig lijstje wat ik wel en niet wilde hebben, helaas werkt het niet altijd zo! Maar laten we bij het begin beginnen, altijd handig! Bij binnenkomst belde ik eerst Gerda en die bleek een klein stukje voor mij uit te lopen en we zagen elkaar dus al snel, na de begroeting belde ik met Wietske in de veronderstelling dat zij nog onderweg zou zijn, maar zij bleek al een half uur binnen te zijn en was bij de Huisjesquilts, dus samen met Gerda daar naar toe gegaan en daar kwam ze al op ons af om ons te begroeten! Zij was samen met haar DH en hij maakte van ons drietjes een paar foto´s terwijl wij een van de quilts stonden te bewonderen!


Na een poosje lekker te hebben gekletst ging ieder zijn weg, Gerda ging op zoek naar haar vriendinnen waar ze mee gekomen was en Wietske en haar man bekeken de quiltmachines en ik ging op zoek naar mijn boodschappen! Helaas ben ik niet geslaagd voor het brilletje voor Mams, dus daar moet ik nu verder op uit, maar zelf had ik ook een leuke buit:


Wat grote vellen vilt, een pakketje van Bep om een pop te maken en de Simply Vintage, maar ook een tassenbeugel, niet helemaal zoals ik hem graag wilde hebben, maar hij is wel geschikt voor het project waarvoor ik hem wil gebruiken. Ach dat zien jullie binnenkort wel!

Ook ging ik naar diverse kramen, de eerste was die van Carol Cox, waar ik snel even achter de toonbank stapte om Gert te bedanken voor zijn aan mij gestuurde mandjesblok!


En wat bleek hij stond net te praten met Ageeth! Zij en ik volgen elkaars blog ook al een hele poos, zo leuk die spontane ontmoetingen!
Natuurlijk ging ik even langs bij Cora en Joke van Jookies en ja ik sloeg mijn slag bij Bep, maar toen ik bij Dorry langs ging en haar gedag zei, vroeg zij mij trots of ik al haar schitterende antieke quilts al had gezien, ik zei nee en zei dat ik er ook graag foto's van wilde maken en wat bleek zij had wel een camera bij zich, maar helaas was de batterij leeg, nu toen heb ik ze maar allemaal op de kiek gezet en toen ik 's middags thuis kwam aan haar doorgestuurd, wat een schitterende exemplaren!
Kijk maar eens mee, hier een selectie:

 
Kijken jullie je ogen ook uit? En dat zijn ze nog niet eens allemaal:

Er waren er nog een paar, maar ik denk dat jullie zo wel een mooi indruk hebben van haar verzameling!


Ook hingen er dus de huisjesquilts, waar velen van jullie aan mee hebben gedaan en wat een verschil maken de kleuren en het stofgebruik, kijk maar eens hier zijn er een aantal:

 


Wat een leuke hangen er bij, sommige schitterend door de compositie, andere zijn mooi door het kleurgebruik en anderen zijn gewoon leuk!

Zo dat was het voor vandaag, ja ik maakte nog veel meer foto's maar die zoek ik vandaag uit en zal ik morgen laten zien!

Fijne dag!