zaterdag 30 juni 2012

Driemaal is scheepsrecht!

Ja jullie denken misschien wel eens dat ik erg snel ga, maar dan weten jullie nog half niet hoe snel! Ik borduur namelijk ook nogal eens achteruit en gisteren was het weer eens raak! Tot twee keer toe met een hartje begonnen, maar beide keren ging ik helemaal de fout in en omdat het met een draadje was en ik dat dus niet goed uitgehaald kreeg ben ik ook voor een derde keer begonnen, heb nu een heel simpel exemplaar uitgezocht!! Heb het foute stukje er maar even afgeknipt!


Ach ja soms zit het mee en soms zit het tegen! Wat momenteel ook tegenzit is mijn Kaatje, is ze drie dagen geleden professioneel schoongemaakt van binnen en van buiten en in de was gezet, eergisteravond kwam er een lading Sahara zand mee met de regen en dus heeft DP haar gisteren weer voor mij gewassen, want zomaar even afspoelen lukte niet op die verse waslaag! Is het geen schat!

Nu en dan mijn tuin, wat is het daar genieten, zagen jullie al de mooie witte rozen die nu trouwens helemaal open staan, ook de duizendschoon die DP zaaide zorgen voor kleur in de tuin:


En eindelijk is ook mijn eerste pioenroos open gegaan, die hele mooie dubbele:


En gisteren is ook hier eindelijk de zon doorgebroken en heb ik de laatste steekjes gisteren lekker in zonlicht kunnen zetten, maar het is nog niet af, dus jullie zullen daar nog even op moeten wachten!
Fijne dag!