zondag 1 januari 2017

Dag 2016, Hallo 2017!

Het zit erop 2016 een moeilijk jaar voor velen en ook wij hadden onze dalen, maar gelukkig komen we er samen wel door! Maar ik schrijf geen blog om te zeuren over ziektes en tegenslagen,maar om te vertellen wat mij bezighoud en waar ik mee bezig ben en gelukkig ben ik een gezegend mens omdat ik heerlijke hobby's heb en daar ook echt van kan genieten!
Het jaar was er ook een van werken aan heel wat projecten en al heb ik echt niet alles af gekregen wat ik graag wilde, maar er waren best aardig wat affo's al was het meeste op gebied van borduren en zijn de quilts wel flink gevorderd, een echte affo was er niet bij!
Maar goed, kijk nog maar even mee wat er wel uit mijn handen kwam, zoals het borduurwerkje dat ik voor mijn oudste dochter maakte en wat ik verwerkte in een map om haar borduursels in te bewaren:


Of de borduurtjes die ik maakte voor de mappen voor de vriendinnen die meegingen naar Frankrijk:

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet precies weet wie welke heeft gekregen, maar ik weet wel dat zowel de gastvrouw als mijn vriendinnen er blij mee waren! Ook voor mijn vriendinnen van Plezier voor vier plus één maakte ik voor de feestmaand deze borduurtjes die ik op doosjes verwerkte:


Natuurlijk borduurde ik ook voor mijzelf en wel dit Kerstrolletje dat ik deed naar aanleiding van de Kerstborduurdag van Liezbeth van Thistles en dat ik ruim op tijd voor de Kerst af had:


Ook ging ik het afgelopen jaar naar het borduurweekend van Simone van Soed Idee samen met mijn dochter en daar maakte ik ook dit kleine dingetje voor in de letterbak:


Nee het werkstuk dat we daar kregen heb ik nog niet af, misschien komt dat nog wel voor het nieuwe weekend!
Maar goed het meest blij ben ik met mijn letterlap, niet gek natuurlijk want ik heb er echt keihard aan gewerkt om het af te hebben voor het eind van het jaar en dat is gelukt en hij hing zelfs ingelijst aan de muur:


Ja ik maakte heus nog veel meer (zie je die muis eronder? Zij kwam ook af in 2016!) en ik ben ook echt opgeschoten met mijn tweede LIB, die ook zijn einde nadert en binnenkort hopelijk kan worden gedubbeld! Verder waren er leuke uitstapjes met vriendinnen naar tentoonstellingen en die hoop ik dit jaar weer te kunnen maken al zal Frankrijk niet meer gaan, ik vind de afstand wel erg lang en dus zullen we misschien in Nederland een weekje samen de hort op gaan! LOL!

Ik zal proberen komend jaar weer regelmatiger te bloggen en in ieder geval twee keer per week een logje schrijven, ik denk aan één in het weekend en één in het midden van de week, maar ja ik moet wel iets te schrijven hebben!

Nu rest mij nog één ding in dit eerste logje van 2017!

Ik wens jullie allemaal een Gezond, Voorspoedig en Creatief Nieuwjaar!