woensdag 16 januari 2019

Dat is het leuke van sneeuwmannen....

Die kun je rustig de hele maand januari laten staan en als het echt koud is ook in februari! Maar dat doe ik dus niet, ik wissel 1 februari weer alles om en dan komen de harten tevoorschijn! Ben daarom begonnen aan een paar nieuwe en de eerste heb ik af:Maar ik heb ook eindelijk de laatste drie blokken afgemaakt en ze toch maar even zo neer gezet
in de gang:


Zo staan ze dus nog even naast mijn sneeuwman te pronken, ga er nog eentje bijmaken en heb daarvoor al een patroontje van een ..... gekregen van Agnes uitAustralië, het blijft dus nog wel even een verrassing wat het precies gaat worden, maar het past helemaal in het boerderij motief!

Wel en dan heb ik nog wel wat te showen, maakte het dus al vorig jaar maar moest geheim blijven tot gisteren omdat ik mee deed met de uitdaging van Liezbeth om iets te maken van 4 verschillende lintjes en best een lastig stukje borduurband waar onderin een ingeweven patroontje zat! 


En dit is het geworden of moet ik zeggen zijn ze geworden!

Links een speciaal mapje om je garens netjes in mee te nemen en recht een rolletje waar je je borduurwerk in mee kan nemen

En zo ziet de binnenkant van het garen etui eruit! De linker en rechterkant worden dus over het garen gevouwen endan wordt het geheel dubbel gevouwen en gestrikt!

Ik wil nog een heel grote maken om alle garens die ik heb in op te bergen, het idee zit in mijn hoofd nu nog tijd om het te maken!

En dit is de buiten- en binnenkant van het rolletje om mijn borduurwerk in mee te nemen:


En dan ook nog dit schaartje dat ik met het laatste lintje een fobje heb gegeven en waar ook het hartjes motief in terug komt.


Ik heb dus geen prijs gewonnen, maar het was echt heel leuk om te maken en mocht je het ook willen maken dan wil ik je wel schrijven hoe ik een en ander heb geknutseld!

Zo dat was het weer en nu ga ik dus naar de borduurpub bij Liezbeth en zet steekjes en wens jullie nog een:

Fijne dag!