zondag 30 juni 2013

Hoe sta het met .......

Ja hoe staat het nu eigenlijk met bijvoorbeeld de wc?
Wel daar hebben we gisteren de laatste accessoire voor gevonden, we hadden nog steeds geen zeepbakje en het zeepje gleed om de haverklap in het fonteintje en nu:


Een leuke vlinder is voortaan de bewaarplaats van de zeep en ook heb ik de krans eruit gehaald en nu hangt er tijdelijk een klein quiltje, ik hoop binnenkort het speciale quiltje (dat nu nog in mijn hoofd zit!) te maken:

Met de tuin? Wel ik wil jullie even mee laten genieten van het hekje van Tara haar ren, daar plantten wij vorig jaar een paar klimrozen en kijk nu eens:


De witte doen het perfect en er zitten echt hele trossen roosjes boven op de pergola, maar even dichtbij:


Is het geen prachtig exemplaar? Ik weet niet of de roze en rode roos het nog goed gaan doen, dus dat zal ik in de gaten moeten houden, misschien hebben die wat extra nodig!

Met mijn strippenquilt? Wel daar heb ik gisteren al het met de machine doorgestikte uit getornd en ben verder gegaan met de hand eerst alle applicatie door te pitten en dan moet ik gaan verzinnen hoe ik hem verder ga quilten:

En met de Dear Jane? Wel die krijgt vandaag wel weer wat steekjes, ze ligt tenslotte al een paar dagen stil op de hocker te wachten tot ik weer tijd voor haar heb! Maar vooruit dat zien jullie morgen wel weer!

Fijne dag!