vrijdag 20 juli 2012

Soms is het dweilen met de kraan open!

Ja maar dan wel die hele grote hemelkraan! Lekkage op mijn hobbykamer! De dakkapel blijkt helemaal verrot te zijn aan de zuid/west kant en daar is het water de afgelopen dagen flink doorgesijpeld met als gevolg:


De doos met restjes stof waar vooral kleurtjes in zitten die ik maar sporadisch gebruik was drijfnat geworden en er stond zelfs al schimmel op een paar lappen en het stonk!!!


Er zaten meerdere stapeltjes stof in zoals de restjes van de pianoloper (nog een hele lading driehoeken) en ook een paar projecten die ik ooit af wilde maken! Kleine snippertjes maar ook grote stukken:


Weet je hoe ik erachter kwam? Wel had eindelijk de spullen van DP uit deze lade gehaald en naar zijn nieuwe kamer gebracht en wilde alle grotere restjes een plekje geven in deze lade!
Natuurlijk is ook de vloerbedekking drijfnat, maar dat valt niet zo op omdat die zwart is, maar dit betekent wel dat er waarschijnlijk weer een grote klus aan zit te komen en ik ben nog aan het bijkomen van de laatste!!

Maar ik had ondanks bezoeken van de loodgieters (voor de derde keer deze week!) toch tijd voor steekjes en mijn eerste rand rondom het Amerikaanse panel is af!!


Heb nu ook een idee voor een tweede rand en ik denk zelfs dat ik daar genoeg stof voor heb! Maar ik zal wel even uit moeten tekenen of dat ook echt gaat lukken!
Verder is mijn sneeuwman bijna af, maar dat laat ik morgen wel zien, weet nog niet precies hoe ik hem ga verwerken! Kussentje, in een lijstje??? Ach dat komt wel, daar maak ik mij niet druk om, hoop alleen dat ik hem niet kwijtraak zoals mijn engeltje!
Fijne dag!