donderdag 24 november 2011

Steekjes van gisteren..

Gisteren nog een lettertje gemaakt voor de letterbak, de H voor in de rechterkant in het alfabet is nu af en al ga ik nu in een wat langzamer tempo verder met de letters, maar iedere dag één moet toch lukken:


Maar dat was niet wat ik eigenlijk wilde maken, ik was van plan een sneeuwman te maken voor in het toilet waar een geurzakje in paste, maar ik zag bij haar een oproep staan voor een ornamentjes swap en daar stond een heel leuke foto bij van wanten met daarop een sneeuwman en toen was ik verkocht! De auto gepakt en naar Naaldwijk gereden en daar vilt gekocht, maar toen ik thuis kwam was het nog niet helemaal wat ik voor het toilet wilde en dus bij de hobbywinkel nog wat lapjes gehaald. Een hele avond zitten knutselen en hier is het resultaat, één want gevuld met geurzakje en al:


Zo straks even een haakje in de wand draaien (er zit al een gaatje) en het kan opgehangen worden. Vandaag ook proberen wat naaiwerk af te krijgen en naar het postkantoor gaan om wat pakjes te posten, gisteren een job gedaan voor DP waardoor dat er niet meer van kwam, zo plannen genoeg dus maar wat het ook wordt, ik maak er een fijne en hoop ik creatieve dag van! Jullie ook? Fijne dag!