woensdag 13 maart 2019

Jeetje de tijd vliegt!

Het is zo weer weken geleden en ja daar is wel een reden voor hoor! Eerst een overlijden in de familie en daarna was ik zelf jarig, dus drukte van belang! Dan begon mijn slijmbeurs weer eens op te spelen en ondanks een injectie erin blijft het een pijnlijke plek en wordt ik dus beperkt in mijn doen en laten, maar ach ik heb er pas 36 jaar last van dus alles went! LOL!

Zo en dan nu de leuke dingen! Verwend dat ik ben! Van mijn broer en schoonzus kreeg ik een prachtige bos rozen en een doos zalige aardbeien! 


Van mijn kleinzoon en vriendin deze mand met plantjes!

Van mijn bee vriendinnen ook een prachtig boeket:Van mijn vriendin in Australië een heel gave kaart en twee doosjes vol met kaartjes en ook nog wat spulletjes voor mijn poppenhuis!

Zo mooi gemaakt! En dan ook nog deze doosjes met inhoud!


Van onze DS kreeg ik een envelop met daarin een leuke cadeaukaart! Heb al een idee wat ik ervoor ga kopen!


En van mijn dochter houd ik het nog tegoed, we hopen namelijk samen naar Parijs te gaan in mei en dan mag ik daar iets uitzoeken!

Natuurlijk waren er heel wat telefoontjes, want helaas kon niet iedereen komen vanwege andere verplichtingen, maar wat in het vat zit!!!

Nu en dan wil ik nog even de mooie randjeslap van mijn dochter showen! Zij kocht vorig jaar tijdens het borduurweekend een boekje bij Simone en begon er even later aan en dit is dus haar eerste randjes lap!
Nu ik vind hem prachtig in deze twee kleuren blauw!Zo dat was het echt voor vandaag, ik ben druk met wel 3 borduurtjes tegelijk, dus ik hoop binnenkort weer iets te kunnen showen!

Fijne dag!