maandag 13 mei 2013

Bonjour!

Hier weer een berichtje uit ons Franse quiltplekje, er wordt hard gewerkt en veel gelachen! Gerda werkt aan een hexagonnen quiltje en Wietske is druk met het appliqueren van het middenstuk van haar quilt en ik ben aan het borduren, maar wissel de steekjes af met quiltsteekjes:


Ik ben net weer aan een nieuw borduurtje begonnen, hoop het in ieder geval deze week af te krijgen, maar zoals gewoonlijk wordt er weer regelmatig achteruit gewerkt! Ik maak de steekjes wel in mijn eigen gekozen kleuren, morgen zal ik hier iets meer van laten zien!

Ondertussen zet Gerda veel steekjes aan de quilt voor haar kleindochter en wordt het ene na het andere bloemetje gemaakt van hexagonnetjes:Zij gebruikt echt schattige stofjes!

Wietske is druk met het appliqueren van het middenstuk van haar quilt en gebruikt er echt prachtige stofjes voor:
We zijn gisteren ook wezen neuzen in een Brocante,hebben ook wat spulletjes op de kop getikt, maar die moet ik nog even op de foto zetten en dus zien jullie die een andere keer! Vandaag wordt het naar alle waarschijnlijkheid beter weer dan gisteren, dus misschien kunnen we straks wel buiten zitten!

Fijne dag!