donderdag 22 maart 2012

Steekjes in de zon!

Gisteren wel een paar uur buiten kunnen zitten in het zonnetje! Wat een heerlijk gevoel was dat weer de zon lekker op je huid! Maar zoals gewoonlijk zit ik dus met een handwerkje buiten en omdat ik met mijn Mid-winter borduurtje al helemaal bij ben, heb ik de Loose Feathers maar weer opgepakt en heb daar de laatste letters van het alfabet van geborduurd:


Als afscheiding daarna een sterretje en ben nu bezig met mijn initialen! Inderdaad het middenstuk (de herfst) is nog niet af en ook de winter moet nog worden geborduurd, maar gelukkig is hier geen haast mee!

Ik heb wel een vraag aan de meer ervaren borduursters onder jullie! Ik zie vaak dar de bovenste steken van rechts onder naar linksboven lopen, zelf doe ik het dus precies andersom, heb het zo van de nonnentjes geleerd! Zijn er eigenlijk wel regels voor of is het gewoon goed als alle steken één richting op wijzen?

Nu ik was natuurlijk niet alleen in de tuin al lag Tara wel in haar eigen ren, dat is namelijk de enige manier om mijn borduurzijde veilig te stellen, ze is gek op draadjes en pikte al eens een streng echte zijde mee! Maar kijk zo lag ze gistermorgen al lekker te genieten van het weer:


Al prefereert de dame de schaduw boven de zon, niet zo gek met haar dubbele bontjas aan! Maar ze mocht dus niet de hele avond zo blijven liggen, we gingen samen weer naar training, dat vind ze echt te gek! Maar daar kan ik nu nog geen foto's van maken, werk nu met een dubbele riem en heb dus allebei mijn handen vol! Maar hopelijk binnenkort wel!
Geen up-date FW dus, maar sorry door omstandigheden geen kans gezien de blokken aan elkaar te zetten, volgende maand beter!
Fijne dag!