vrijdag 4 november 2011

Give-away en een beeldschoon krijgertje!

Zo ik heb besloten vandaag een give-away te houden! Iedereen die tot en met zondagavond een reactie op dit berichtje achterlaat dingt mee naar een van de twee volgende pakjes:
Links staat een viltpakketje om zelf het welkomshart te maken met het poppenkopje erop, alle benodigdheden ervoor zitten er in, ik kocht het in Frankrijk.
Rechts een quiltpatroon van Petra Prins, helaas daar heb ik geen stofjes bij, maar ik denk dat velen van jullie die wel op voorraad hebben!
Je hoeft geen berichtje of zo ergens achter te laten, daar ik daar zelf ook nooit iets van bak, is een reactie achterlaten dus voldoende, je mag wel je voorkeur voor een item aangeven!
Zo en dan nu het krijgertje, ik kreeg het vorig jaar ergens gratis bij de boodschappen en zette het toch maar in een mandje, omdat ik nu eenmaal iets levends niet weg kan gooien, ook al is het niet mijn kleur en dit kreeg ik als dank:
Ik wacht ondertussen rustig tot het grote witte exemplaar zijn knopjes allemaal gaat openen:
Ik heb de pot alvast op een prominenter plekje gezet!
Zo ik ga straks weer op stap, vanochtend naar Liezbeth van Crownstitches, om daar te gaan beginnen met het tweede deel van het Loose Feathers borduurwerk!
DP moet straks naar de Tandarts en is verder lekker thuis tot dinsdag, dus wij gaan lekker genieten van een rustig weekend samen, fijne dag!