vrijdag 5 mei 2017

Vrijdag -- steekjes en blommen!Zoals iedere vrijdagochtend ook vandaag weer bee met de meiden en deze keer kwamen ze niet met lege handen! Ria en Henny rijden altijd met Bep en mij mee als het bij een van ons is en om ons te bedanken brachten zij bloemen voor ons mee!
Daarom deze prachtige bos rozen met die mooie bessen ertussen!

Natuurlijk werden en er weer heel wat steekjes gezet, Ria werkte aan haar olifanten (daar volgende week weer een foto van, dan kan ik ze allemaal laten zien, want dan is het weer bij haar), Bep werkte aan haar borduurtjes van Rine en was druk met het kikkertje:


Henny heeft haar borduurwerk af en is ook al klaar met het quiltwerk en dus bezig met de bies erom heen te zetten en dat zal volgende week wel af zijn!


Zelf werkte ik aan mijn Engelenlap, die nu echt begint op te schieten, maar zal de komende weken mijn tijd moeten verdelen tussen de laatste rondjes van mijn LIB quilt en mijn lap, want die quilt moet ook af!
Zo jullie zijn weer bijgepraat en ik ga nog even verder met mijn steekjes en dan straks nog even wat boodschappen doen voor het weekend!

Fijne dag!