donderdag 10 november 2011

Ken je dat??

Je gaat gezellig naar een vriendin en je bent van plan nog wat foto's te maken als zij het goed vindt, maar je bent zo druk in gesprek en je hebt elkaar zoveel te vertellen dat je er helemaal niet meer aan denkt! Nu dat gebeurde dus gisteren met Daniëlle en mij, we hebben een paar uur heerlijk bij gebabbeld.
Ik werd bij Daniëlle begroet door de twee beeldschone Labradors Yvette en Teagan, gewoon negeren zei Daniëlle, maar ik had twee kauwstokken voor hun meegenomen en toen waren ze direct afgeleid. Het zijn echt schatten van honden!

 Terwijl we zaten te kwebbelen lag haar handwerk op de tafel en ik heb haar laatste blok gezien van de mooie tuin die zij voor Dorry aan het maken is, verder stonden en lagen er weer wat beeldschone borduurtjes die ik bewonderde en ook haar onlangs vernieuwde toilet heb ik natuurlijk weer bewonderd en daar was alles al in herfst sfeer en dan bedoel ik al die leuke borduurtjes en kleine quiltjes die daar de wanden versieren! Jammer maar dus geen foto's! Nu deze keer duurt het niet zo lang dat we elkaar weer zullen zien, we hebben ons allebei opgegeven voor de Midwinter stitchers bij Crownstiches en a.s. zaterdag is de eerste bijeenkomst!
Thuis gekomen eerst met Tara gewandeld en even kalm aan gedaan, want de trommelaar kwam weer even langs, maar gelukkig met de medicijnen was die weer gauw de deur uitgewerkt en nadat ik boodschappen had gedaan, heb ik lekker de rest van de middag geluierd. Maar een dag zonder draad en naald is nu eenmaal niks voor mij en dus 's avonds een klein borduurtje opgezocht, ik wist al wat ik wilde maken,


want dit Soedte Ideetje lag er nog steeds om te worden gemaakt en dus 's avonds wat mooie garens opgezocht en aan de slag gegaan, het is nog niet af, maar dat lukt mij vandaag nog wel! Zo nu aan de slag, ik heb allerlei klusjes die moeten gebeuren, dus dat moet eerst en dan lekker weer wat steekjes zetten! Fijne dag!