zaterdag 10 december 2011

Jippie!!!

Ja echt jippie, het is gelukt! Ik heb het hele alfabet af en het zit al in de bak kijk maar!


Donderdag borduurde ik de W en gisteren bij Cora tijdens de Tilda bee kwam de X af en begon ik aan de Y en 's avonds maakte ik deze af en borduurde ook de Z. Al met al was het een flinke klus, maar ik had zelf niet verwacht nu al het hele linker vak vol te hebben! Ik kreeg de bak binnen op 11 oktober en de alfabet bijbel kwam op 20 oktober en de eerste letter was klaar op de 24e, het was de grote A die in het middenblok staat:

Daarna koos ik de letters voor het alfabet en de cijfers en hartjes en vond ik het vogelhuisje en het vogelschaartje. Ik probeerde iedere dag minstens één letter te borduren, maar dat was wel eens lastig, dus dan borduurde ik een andere dag er twee. Nu ga ik beginnen aan het ontwerpen van de leestekens die ik in de bak wil verzamelen en dan heb ik nog leuke patroontjes (van de Céline) voor vingerhoedjes, een lief patroontje van een konijntje en patroontjes van andere handwerkspulletjes, nu moet ik alleen nog een flink stuk van de juiste stof op de kop zien te tikken! Kijk zo ziet de bak er nu uit:


Nog heel wat vakjes te vullen! Zo vandaag hoop ik even naar Naaldwijk te gaan voor de Kerstmarkt bij De Quilthoeve en te neuzen in de borduurtjes van Simone! Ik vermaak mij dus wel, jullie ook? Een fijne dag!