woensdag 5 december 2012

Toch voor elkaar!

Gisteren snel een andere fleece deken gehaald en na deze even lekker fris te hebben gewassen werd hij voorzien van een hele lading geruite harten:


Daarna heb ik hem opgerold en met een geruit lintje vastgebonden en ingepakt in hartjes papier, al met al toch een gezellig cadeautje geworden en verder nog wat speciale warme sokken en wat lekkers en ik kan vanmiddag gezellig Sinterklaas vieren met Mams en ook een van mijn broers en zijn vrouw komt, dus het wordt toch heel gezellig!

Ik dus bezig met Ome Jan en DP was lekker bezig op zijn kamer, want hij had de dag ervoor de laatste hand gelegd aan de wc, er werden nog wat dingen opgehangen en ook de laatste streken verf werden gezet. Hij heeft de deurpost zo mooi afgewerkt, kijk maar eens hij past nu perfect bij de rest van het toilet:

En jullie zien nu ook dat mijn borduurtje een plekje heeft gekregen, heb het toch wel doorgepit want het zakte anders een beetje uit en zo blijft het mooier.
En natuurlijk moest er ook een hartje komen op het toilet, ik heb er nu een van blik gehangen en misschien wissel ik het zo nu en dan af met een houten, ik ben er nog niet helemaal uit.

Ik zette ook nog wat steekjes aan mijn nieuwe borduurtje, het eerste wat ik wilde maken van mijn chatelaine is het hulsje voor mijn vingerhoed en het borduurwerk is af, hoop vandaag het kantje erop te maken en dan het geheel in elkaar te zetten, dit zijn de materialen die ik heb gekozen:


Het zijn de voorgeschreven kleuren garen, maar voor het linnen heb ik Zweigart Belfast Vintage Beige gekozen, zodat het een beetje oude indruk geeft.

Vandaag dus Sinterklaas, ik wens allen die deze Goedheiligman op bezoek krijgen een heel fijne pakjesavond en in ieder geval iedereen een:

Fijne dag!