dinsdag 16 oktober 2012

Even geen leuke berichten!

Helaas meiden, ik had graag geschreven over een heerlijke zonnige dag in Friesland en een bezoek aan een van de Friese steden, maar in plaats daarvan raceten wij keihard terug naar huis na een noodoproep van de buurman dat er bij ons was ingebroken die nacht!
De avond ervoor hadden ze al de alarmlampen buiten vernield en die nacht zijn ze via een ladder onze slaapkamer binnengegaan na het raam te hebben geforceerd en ondanks twee haken kregen zij dit toch nog vrij simpel open blijkbaar. Onze brandkast was opengebroken en de kamer was een chaos, alle sieraden en horloges (DP zijn verzameling!) zijn gestolen en daarbij dus ook erfstukken, op zich niet veel waard in geld maar die hebben wel een heel emotionele waarde. Dus vandaag worden er reparaties uitgevoerd en dan hoop ik dat ik de komende nachten weer lekker kan slapen.
Ze hebben met vieze handen in de linnenkast doeken gegraaid en daarmee de geluiden gedempt en dus zit er modder aan allerlei linnengoed, want ze hebben echt hun handschoenen niet uitgedaan en met hun vieze schoenen zijn ze dwars over het bed gelopen.
De buurman had wel wat gehoord en was nog gaan kijken, maar doordat de lampen niet brandden was het te donker om wat te zien, de arme man was gisteren helemaal overstuur! Gelukkig was onze slaapkamerdeur ook op slot en is de de diefstal tot onze kamer beperkt gebleven.
Dus vandaag puin ruimen en de boel weer zeker stellen, daar ging dus die mooie zonnige vakantie dag aan onze neus voorbij, want het komt nu weer met bakken uit de hemel!
De komende dagen zal ik minder schrijven, want sorry maar mijn hoofd staat er nu even niet naar, maar ondanks dat wens ik jullie een: FIJNE DAG!