donderdag 27 juni 2013

Blok gemaakt!

Er zijn van die dagen dat een mens eigenlijk gewoon de gordijnen dicht moet houden, zich nog eens om moet keren in bed en lekker doorpitten! Maar helaas ik moet eruit Tara moet naar buiten en ze wil ook graag wat te eten en te drinken, de badkamer is aan de beurt en de wc wordt ook niet vanzelf schoon, dus ik grijp mijzelf bij de vodden, schudt mijzelf eens flink door elkaar en na een douche en een bak koffie, vers sinaasappelsap en een banaan, wandel ik even later met een zwarte dame langs de uitlaatstrook!
De douche is ingespoten en de wc heeft een spuit met schoonmaakspul en als ik thuiskom doe ik alles in hapjes en brokken!
Dus zodra het beneden glad is ga ik eerst naar boven, want er moet nog wat naaiwerk worden gedaan! Oh ja en dan moet het ook nog op de post, dus postzegels halen en neem meteen wat verse groente mee!
Wel het resultaat is op de post en het was best een lastige opgave, want de kleuren zijn niet echt de mijne en dus was het zoeken geblazen en dit werd het resultaat:


Nu maar hopen dat Berthy het ook leuk vindt! Zwart, paars, donkerblauw en aqua was de vraag, heb er een beetje roze in gedaan voor het evenwicht, het geheel is wel iets dieper van kleur dan op de foto hoor!
Zo vandaag weer oefeningen doen in het warme zwembad en ook wat baantjes trekken voor de broodnodige conditie-opbouw en dan komt er vanmiddag weer iemand voor de badkamer, dus dames weer een drukke bedoening hier!

Fijne dag!