donderdag 3 januari 2013

Sommige dingen gingen niet, maar...

andere dingen gingen wel! Gisteren is het slijmvlies van mijn neus gebrand zodat het voortaan minder zwelt waardoor de luchttoevoer werd afgesloten, maar dat bracht ook wel wat bijkomende probleempjes! Ik kon niet echt gebogen zitten om te handwerken, maar ik werkte aan een fotoboek dat hopelijk volgende week hier in de bus gaat vallen!
Al een paar weken geleden zag ik bij een medequiltster een schattig klein boekje met haar werkjes erin en ik besloot dat ik er zo een wilde hebben met mijn borduurtjes en dus zamelde ik zoveel mogelijk foto's in als ik kon vinden en ging aan de slag!
Op de voorkant staan de jaartallen waarin ik de meeste borduurtjes maakte en een foto van mijn kastje. Ben heel benieuwd hoe het er uit zal zien, maar dat is dus een weekje wachten!

 

Ik dacht erover ook een boekje te gaan maken van mijn poppen en viltwerkjes, maar ik ben bang dat ik daar lang niet allemaal foto's van heb gemaakt!

Dus dat wordt zoeken en gaan verzamelen en als ik dan genoeg heb alsnog een boekje maken!

Misschien dat ik als ik eindelijk mijn grote quilts af heb ik daar ook een boekje van kan maken.
Vandaag wordt er niet gezwommen, dat gaat echt nog niet, maar ik hoop even met hulp van het manvolk een bezem door het huis te halen en dan 's middags lekker te gaan handwerken.

Fijne dag!