woensdag 3 juli 2013

Steeeeeekjes... steeeeeekjes .....

Kennen jullie dat liedje van die beestjes, nu zo neurie ik de halve dag steeeeeekjes en het blijft niet bij neuriën ik zet ze ook! Rode, roze en lichtroze draadjes, de ene na de andere draad verdwijnt in mijn lap en dan pak ik weer wat nieuwe strengetjes en wikkel weer wat kartonnetjes om en knip weer draadjes en zet weer steeeeeeekjes etc.!! Resultaat van een dagje in de zon:


Ik ben aardig opgeschoten en nog maar één blok in donker- en lichtroze en dan komt er een nieuw blok met de volgende kleur! Maar helaas, ik heb weer een foutje gemaakt en denk dat ik deze keer de boel echt uit moet gaan halen! Nee ik vertel het niet, ben benieuwd of iemand de fout ziet zitten en nee niet de steekjes die zitten allemaal een en dezelfde kant op!

Zo en dan nu even een foto van mijn plekje:


Ja sorry ik had het gisteren al eerder willen fotograferen, maar was het gewoon vergeten ! Dus 's avonds snel nog even een foto gemaakt toen ik bezig was met opruimen!


En als ik naar buiten ga houdt Tara mij in de gaten, alhoewel .... even kijken waar DS blijft, oh die blijft toch binnen!

En de zijtuin is weer helemaal ons eigen heerlijke afgeschermde plekje geworden, het groen van de knotwilgen is weer helemaal dicht gegroeid en ook de aalbessen, klimop en de blauwe regen zorgen voor een groen gordijn. In de puntmanden zijn zaterdag weer van die leuke veelkleurig bloeiende plantjes gezet, nog even afwachten tot ze over de rand gaan hangen! Nu en onze rode rozen bloeien en geuren heerlijk, maar ook de kleine roze bloempjes van de braam beloven een goede oogst!

Zeg nu zelf, ik hoef toch niet op vakantie, ik hou het gewoon in eigen tuin!

Fijne dag!