dinsdag 7 juni 2016

Nostalgisch cadeau!

Zondag was ik dus bij mijn DD en daar stond nog een cadeau op mij te wachten, maar laat ik bij het begin beginnen... lijkt mij wel zo handig!
Voor het tuinhuisje was ik al weken geleden op zoek naar een bepaald model rieten stoel en waar ik ook keek op nieuwe stoelen, daar was het model niet meer te koop, maar toen ik bij de afbeeldingen ging zoeken zag ik hem daar plots staan en hij was te koop! Ja natuurlijk niet in de buurt maar helemaal in Almere en dus mijn DD gevraagd om hem voor mij op te halen en dat deed die lieve schat natuurlijk, samen met mijn DSIL ging zij hem halen en toen ik zondag dus bij haar kwam stond hij daar:


Maar ik mocht hem niet betalen het was hun cadeau aan mij, wat een lieverds toch! Het is dezelfde stoel die ik had toen mijn tweede werd geboren (die ik had toen zij zelf geboren werd heb ik helaas nog nergens kunnen vinden!), toen was hij blauw en deze zal na een badje en een nieuw laagje witte verf dus helemaal perfect in mijn huisje passen, nog wel voorzien van een mooi kussentje!
Dus DSIL heeft hem in mijn auto gestopt en nu staat hij in de huiskamer te wachten op een nieuw verfje, maar daarvoor moet het net iets minder warm zijn !

Fijne dag!