vrijdag 11 mei 2012

Hallo allemaal!!

We zijn weer terug op het honk! Iets eerder dan verwacht, we zijn namelijk met de nachtboot meegekomen in plaats van de dagboot van vandaag!  Het was gisteren slecht weer in de buurt van Harwich en dus gebeld en de terugreis omgeboekt, gelukkig hadden we flexibel genomen voor de terugreis! Vanmorgen om kwart voor acht reden we van de boot en dus waren we een kleine twintig minuten later al thuis, waar we werden verwelkomd door een uitgelaten Tara, ze wist niet naar wie ze het eerst moest gaan! Ik ben gelijk even met haar gaan wandelen en bij thuiskomst lag DP al te pitten op de bank, die had een slechte nacht gehad, dus ik ben begonnen met uitpakken en dan wel eerste de leuke dingen! Maar laat ik bij het begin beginnen!!De eerste dag maakten we na aankomst in Engeland een forse rit naar het noorden en stopten pas 100 km. onder de Schotse grens, waar we een prachtig hotel vonden te midden van een prachtige tuin en golfbaan! Hier zien jullie de voorkant en dit is de achterkant waar wij een kamer hadden rechts boven de glazen serre! Het uitzicht was er geweldig, kijk maar eens hoe mooi het er uit ziet!


Maar ook de kamer was geweldig, kijk maar even mee:


Het bed lag heerlijk en ik zat een hele poos te borduren aan de tafel voor het raam, maar dat zien jullie binnenkort nog wel, want dat is nog lang niet af! Maar wat vond ik daar in een mooie kast beneden in de hal en het was te koop?? Ik denk dat jullie het ook mooi vinden want quiltsters houden wel van het motiefje!

                       

Zien jullie het goed, anders even aanklikken een echt Toile de Joue motief! Nu dat kon ik echt niet laten staan en dat was dus het eerste souvenir van onze vakantie trip!
Zo en nu ga ik snel boodschappen doen, want de kasten zijn aardig leeg en de magen beginnen te rommelen! Fijne dag nog en tot morgen!!