zaterdag 31 december 2011

Oudejaarsdag 2011!!!

Morgen begint een nieuw jaar met nieuwe kansen, uitdagingen en creaties, ontmoetingen met oude en nieuwe vrienden en naar ik hoop veel gelach en weinig gehuil! Maar vandaag neem ik afscheid van een vol jaar 2011, een jaar met verrassingen leuk en minder leuk, met zoveel leuke ontmoetingen en zoveel creaties en heel veel logjes!
Een mooi chronologisch overzicht is moeilijk te geven, want ik kan nog steeds niets doen met Weblog, ja een paar maanden zijn terug maar voor mei is niets meer terug te vinden, jammer hoop dat het nog goed komt!
Maar ik ga nu maar even op mijn krakkemikkige geheugen af, dus sorry als ik iemand of iets vergeet!
Al vroeg in het jaar ging ik naar de handwerkbeurs in Vijfhuizen en ontmoette daar Willeke, Joke van Jookies, Sylvia en haar nichtje en Supergoof en samen met vriendinnen Bep en Anja genoten we er uitgebreid!
Was het dit jaar dat we met zijn drietjes aan Phebe begonnnen? Helaas door mijn slecht werkende hand ben ik voortijdig afgehaakt, maar het was wel heel leuk om Miranda en Angela te leren kennen!

Ik ging ook op bezoek en anderen kwamen naar mij, met Inge bezocht ik Dorry in Tilburg en Corry in Best, bij beide zaken groeide mijn lapjesvoorraad! Ook Joke kwam hier naar toe en bleef een nachtje slapen en samen bezochten we in Ahoy de handwerkbeurs, waar ik ook Quibi en haar moeder en dochter ontmoette! Anita en echtgenoot kwamen op een heel gedenkwaardige dag ook op bezoek, net toen van allebei onze auto's ruiten waren vernield!
Ik reisde ook af naar onze zuiderburen en maakte kennis met Carine die het vorig jaar mijn kerstruil verzorgde, samen liepen we in de stromende regen door het mooie Brugge, om de volgende zonnige dag af te reizen naar Poperinge en daar volgde een hernieuwde kennismaking met Hilde en ontmoette ook haar DH en DS. Op naar de bee van de Hoppequilters en maakte daar met veel nieuwe quiltsters kennis, sommigen mij bekend van hun blog, Katrien en Inge en anderen ontmoette ik echt voor het eerst en ik heb nog steeds regelmatig contact met Marleen, die mij trouwens op een heel leuke manier bedankte voor de door mij meegenomen cadeautjes:
Menige schaterlach hier in huis wordt ontlokt door e-mailtjes die regelmatig in mijn inbox verschijnen en die zij naar mij stuurt! Voor ik het vergeet, ik hoop ook komend jaar weer een keer af te reizen naar deze bijzondere bee en jullie weer allemaal terug te zien!
Ik wandelde weer eens kwijlend door het huis van Daniëlle, meiden wat een schitterende dingen heeft zij toch gemaakt!
Ik ging voor het eerst van mijn leven naar Middelburg en genoot van het schitterende Zeeuwse landschap en de prachtige Deltawerken en natuurlijk ging ik speciaal voor een tegenbezoek aan Stefanie alias Lupineke! Ook wij hadden een heel gezellige dag samen en die wordt ook zeker komend jaar herhaald! Bij de open dag van de Quilthoeve ontmoette ik Marcella weer en maakte kennis met Betty en nog een regelmatige lezeres van mijn blog, helaas ben ik haar naam vergeten, ook Anita van Vlijtige handjes liep ik tegen het lijf.
Al met al een jaar vol leuke ontmoetingen en ook heel veel lieve en leuke cadeautjes! Ik deed weer mee met de Friends swap en kan nu regelmatig kijken en genieten van Bettsylyn haar creaties en ook mijn swappartners van vorig jaar bezoek ik nog regelmatig, als jullie mooie quilts willen zien, kijk maar eens bij Dorothy en heel aparte poppen en andere ontwerpen kun je bewonderen bij Julz!
Natuurlijk zijn daar ook de meiden van de Tildaclub bij Cora en de Borduursters van de Loose Feathersclub die ontmoette ik dit jaar voor het eerst en ook weer nieuwe gezichten gezien bij de Midwinterborduursters, al met al veel nieuwe namen om te onthouden en helaas is dat een makke van mij!
Er kwamen ook heel wat dingen uit mijn handen, mijn LIB kwam af en verhuisde naar DD, ook het kleine kippenquiltje werd een affo, zelfs met de hand gequilt! Ja ik zette dat wel door ondanks dat mijn hand weer eens moeilijk deed, ook het eerste schapenquiltje is nu een Finished object! Verder werd er ook heel veel geborduurd en daar kreeg ik ook aardig wat klaar, van sleutelhanger tot letterlap, van een heel ABC in de letterbak tot een speldendrum en aardbeien en nog veel meer grote en kleine dingen werden afgewerkt en soms verstuurd zoals deze tas, al met al was het een creatief vol, soms wat overvol jaar! Ik zal ook komend jaar proberen dagelijks een logje te schrijven en ik niet alleen, ook Tara zal natuurlijk zo nu en dan voor mij waarnemen, wat haar vele fans wel zullen waarderen, tenminste als ik haar e-mailtjes lees!

Nu meiden/dames ik ga een eind breien aan dit logje, het wordt voor mij tijd om beslag te maken, krenten en rozijnen te wassen, appels te schillen en in dikke plakken te snijden en dan nadat het goed gerezen is, kan er gebakken worden! Oliebollen en appelflappen!Ik wens jullie allemaal een gezellige oudejaarsavond, een goede jaarwisseling en een gezond, gezellig en vooral creatief 2012!!