dinsdag 29 november 2011

Tara's dagboek!

Ik lag gisteren nog lekker te dutten in mijn bench, toen ik allemaal lawaai hoorde voor de deur! Ik begon meteen te blaffen om het vrouwtje te waarschuwen, maar die vertelde mij dat het goed was, maar ik vertrouwde het niet! Ben dus na het ontbijt toch naar buiten gegaan en ik heb die mensen die een kuil groeven naast de voordeur en in de weg, wel even laten weten dat ik het niet pikte!


Wat denk je? Komt het vrouwtje en neemt mij weer mee naar binnen, allemaal leuk en wel, maar ja dan moet ik wel iets te doen hebben binnen toch? Eerst kreeg ik een kauwstok, maar toen ik daar lekker mee aan het gooien was, zei het vrouwtje dat het zo niet kon, goed het kwam een keer op de glasplaat op de tafel, maar daar kon ik toch niks aan doen! Maar toen kreeg ik een nieuwe bal, nu ik weet wel dat ik daar mee moet spelen, maar hij is ook heerlijk om op te kauwen en dat vind ik eigenlijk nog veel leuker!


 Maar toen nam de vrouw dat herrieding uit de kast en die begon mijn bal op te eten! Nu dat pikte ik dus niet, ik heb geblaft!!

Geloof me maar de buren hebben mij wel gehoord! Gelukkig gingen de mannen toen op de straat verder en dat ene apparaat wat zo'n herrie maakte verdween en toen mocht ik weer naar buiten, maar geloof maar ik heb ze allemaal goed in de gaten gehouden! Gucci liep ook maar een beetje op en neer door haar hok, die vond al die herrie ook maar niks, kijk eens wat een rond bolletje het nu is, ze heeft een lekker vol vachtje en een dikke buik voor de winter!


Weet je het vrouwtje ging toen ze klaar was met opruimen aan de tafel zitten en maakte wat letters, ik weet niet wat het zijn, maar ik weet wel dat ik die bak maar beter met rust kan laten, want dan wordt ze toch boos! Kijk zulke dingen zijn het, er zijn er weer twee bijgekomen:Zo dat was het van mij, ik ga naar buiten spelen met Gucci en de boel in de gaten houden! Fijne dag en een poot van mij,
Tara.