donderdag 17 november 2011

Letters zijn verwerkt en een give-away bij haar!

Zo ik begin maar gelijk bij de leuke give-away van Joke van Jookies! Ga straks maar even kijken, het zijn schattige spulletjes!
En mijn letters zijn los geknipt van de grote lap en hebben een plekje gekregen in :

Nu is dit geen origineel idee van mij hoor, maar ik zag het maanden geleden een keer ergens op een blog en toen ik begin oktober dit mooie exemplaar te koop zag staan bij haar, wist ik meteen dat ik die graag wilde hebben en ik was dan ook heel blij toen hij hier onbeschadigd door de postbode werd thuis bezorgd!
Nu de eerste plekjes erin zijn dus gevuld, maar ik heb nog heel wat vakjes te gaan! Eerst aan de linkerkant het hele alfabet met wat versiersels en onderaan de cijfers, dan staat de eerste letter van mijn doopnaam al op zijn plek, maar die van DP nog niet en helemaal rechts komen de letters van de kinderen en daarna ga ik verder kijken, wat ik er allemaal nog meer in wil hebben, dus ik heb voorlopig nog genoeg te doen. Gelukkig heb ik heel veel leuke kleine borduurtjes, dus ik kan vooruit!Oh ja en de postbode bracht ook nog een heel leuk pakje uit België, maar dat blijft nog even liggen voor ik er aan kan beginnen, kan tenslotte niet alles tegelijk! Fijne dag!