donderdag 29 augustus 2013

Pring pring ....

Mijn telefoon gaat en ja ik heb zo'n ouderwetse telefoon ringtone erop staan,(doet mij denken aan mijn jeugd en mijn eerste baantje als telefoniste bij een Dordts warenhuis) ik neem op .... Hoi Corrie, ja ik ben vanmiddag thuis, nee niets bijzonders te doen, alleen handwerken en nog wat dingen maken voor België! Kom je gezellig hier naartoe, leuk dan gaan we samen borduren en dus zaten we gistermiddag samen steekjes te zetten, zij aan haar kleine Dear Jane borduurwerk en ik aan mijn grote en hoera weer een blokje af: Maar dat was niet het enige wat er uit mijn handen kwam, 's morgens naaide ik ook het blok voor Bep haar wisselquilt, precies volgens haar opdracht gemaakt:


Eerst een randje van 1,5 cm. en daarna blokjes van 3,5 cm x 3,5 cm, behalve dat ene gele dat was maar half zo hoog. Nog best lastig om allemaal vrolijke stofjes te vinden, want ik wilde persé kleurtjes die ook in het plaatje voorkwamen, denk dat ik goed geslaagd ben!

Vandaag verder werken aan mijn quiltje voor de bee in België en ook de blokjes voor de verloting moeten worden gemaakt, dan het schaaretuitje maken zodat alles straks af is als ik naar het quiltersweekend ga, kan maar af zijn! Maar vanmorgen eerst weer zwemmen, heb er zin in!

Fijne dag!