zondag 27 november 2016

Vervolg letterlap!

Vandaag na een aantal dagen van geen enkele steek weer wat steekjes gezet. De afgelopen dagen werden namelijk in beslag genomen door bezoek aan artsen en gevolgd door ziekenhuisopname en operatie van DH. Uiteindelijk bleek het een ontstoken blindedarm te zijn, die via knoopsgat-chirurgie oftewel laparoscopie werd verwijderd, dus geen grote jaap maar toch nog een pijnlijke ingreep.
 Maar terug naar mijn lap, eerst maakte ik de cijfers en daarna begon ik aan de onderste rand van de lap, die waarin de letter Z moet komen:

 

Ik was vooral nieuwsgierig of alles wel op mijn lap zou passen en gelukkig is dat wel het geval! Ik ben nu bezig de rand af te maken met steekjes met één enkele draad en die vormen dan het fijne kantwerk. Maar nee dan is mijn lap echt nog niet af, want aan de andere kant ontbreekt nog een heleboel:


Niet alleen ontbreken er nog letters maar ook nog een stel sierblokken en zodra ik de Z af heb ga ik daar dus mee verder. 

Maar hoe en wanneer ik kans heb om te borduren is even afwachten want er volgen ook deze week weer onderzoeken en doktersbezoeken dus daar gaat weer veel tijd in zitten, of zal ik mijn koffertje meenemen? LOL!

Fijne dag~!