zondag 23 december 2012

Ze zitten overal!

Gisteren gingen we op familie bezoek en dat werd een heel gezellige dag! De nichtjes werden door ons verrast met cadeautjes en die werden ondanks dat de jongste zich niet lekker voelde met veel plezier uitgepakt en meteen gebruikt:

 De oudste kreeg een grote houten koffer met allemaal teken en schilder benodigdheden en zat even later een mooi plaat te kleuren voor haar oom! De jongste kreeg een heleboel klein pakjes, waar o.a. klei, gips gietvormen en kleurpotloden in zaten en ook een koffertje met allemaal kleine dingetjes om te knutselen. Ook pappa moest een pakje uitpakken, want deze Kerstvakantie is hij de eerste dagen thuis en dus kan hij met zijn meiden in de keuken aan de slag met het speciale kinderkookboek en bakspulletjes!

DP kookte deze keer bij hun thuis een heerlijk Portugese maaltijd en na een lekker bak koffie (met chocolade kransjes) gingen wij met Tara weer op huis aan. Tara heeft er weer van genoten om met hun Mechelse herder te spelen en ze kwam dan ook doodmoe thuis en viel meteen in slaap in haar bench!

Maar ook was ze geobsedeerd door de kooi met ratjes van de meisjes, zelfs na een haal van een van de ratjes bleef ze er naar toe gaan:


Bij thuiskomst vonden we een briefje van de postbode, er was een pakje afgegeven bij de buren en terwijl ik Tara uitliet ging DP het even ophalen (dacht dat het wel voor hem zou zijn!), het was voor mij en kwam van Heleen, het was de schitterende Rockefeller sjaal die zij voor mij heeft gebreid, meiden hij is mooi! Heb hem meteen even omgeslagen, maar ik laat nu even de foto's zien die zij op haar blog plaatste!

 

Is hij niet prachtig!! Ik ben er helemaal weg van en denk dan ook dat deze met de Kerst lekker mijn schouders warm houdt! Bedankt Heleen, echt te gek!

Zo en dan kom ik nu eindelijk toe aan de kop van dit logje! Wie zijn die ze en waar zitten ze dan wel, zul jij je afvragen, wel ze zijn weer de sneeuwmannen en ze zitten bijvoorbeeld in de WC:


en in de gang:


Zelfs in de kamer zitten ze op het tafeltje onder de tv:


Oh.oh en ik vond er ook nog één in de keuken, die had een plekje gevonden aan het wildrek:Meiden het lijkt wel een invasie, zomaar tien sneeuwmannen erbij! Oh help nee het zijn er zelfs elf want er kwam ook nog een leuke kaart met sneeuwman binnen !!! Ja dat krijg je als je leuke neef je even meeneemt naar een schattig winkeltje en deze echt voor heel weinig geld werden aangeboden! Ik kon echt niet kiezen en dus is mijn verzameling eindelijk ook dit jaar weer wat uitgebreid!

Vandaag moet ik toch echt wel even mijn handen laten wapperen, want gisteren is er wel het een en ander blijven liggen, dus ik weet niet of ik ook nog aan steekjes toekom maar ik kan wel genieten van mijn kouwe kereltjes!

Fijne dag!