woensdag 14 maart 2012

CWD en verrassing!

Zo eerst maar even een up-date van mijn CWD, is tenslotte al weer even geleden! Ben gisteren begonnen met het aan elkaar zetten van de eerste twee banen! Niet echt een grote klus dus, maar dat is ook niet echt mogelijk, ik heb nog steeds niet "het" stofje voor mijn cornerstones gevonden, maar hier zie je wat er wel is gedaan:

Zo meteen even bij de anderen langs, heb helaas geen lijst meer maar vind ze vast wel via Inge!

Verder weer wat metertjes doorgestikt van de Log cabin en ook de enorme lap die er teveel aan zat afgeknipt:

Toen kreeg ik helaas weer last van mijn arm en moest ik stoppen, dus Ome Jan opgeborgen en naar beneden waar UFO nr.10 er weer wat quiltsteekjes bij kreeg:


Het tekstblok en de dametjes links zijn klaar, ben nu bezig met de bus en dan moet ik gaan verzinnen hoe ik de rest ga aanpakken!  Maar heb hierna nog drie applicatie blokken die doorgepit moeten worden, dus tijd genoeg om daar over na te denken! Verder nog wat borduursteekjes gedaan, maar die zien jullie een andere keer!
Nu de verrassing, die werd gebracht door de postbode en kwam helemaal uit Amerika! Ik had namelijk bij haar mee gedaan aan een give away en laat ik toch gewonnen hebben! Naast longarm quilts maakt Marcia ook hele mooie foto's van haar quiltwerk en daar worden kaarten van gemaakt:


En ik heb deze set gewonnen! Leuk hè? Altijd een verrassing wanneer zoiets in de bus valt, zelfs al wist ik er vanaf! Zo jullie zijn weer een beetje bij gepraat, ik ga snel de boel aan kant maken en dan straks op bezoek bij een quiltster hier in Maassluis die ik een poosje geleden in de boekwinkel ontmoette!
Ben heel nieuwsgierig wat ik daar allemaal zal zien, zal vragen of ik foto's mag maken!
Fijne dag!