zaterdag 19 januari 2019

Steekjes van hun en van mij!

Van de week naar de borduurpub geweest bij Liezbeth waar weer veel te zien was! De dames van de ABC club maakten in 2018 allemaal verschillende borduurtjes en deze werden samengevoegd tot één lap en een paar werden geshowd tijdens de show & tell!


 Eén van de andere dames maakte één van de freebies die ze vorig jaar hadden gekregen en maakte er dit schattige borduurtje van, ook het kantje boven aan was zelfgemaakt!


Nog een affo die werd geshowd, zo schattig en deze mag nu de kast in tot eind van het jaar!


Zelf begon ik aan de Valentijns SAL van de FB site All about Smalls en het moet een dus iets liefs worden! Wel het eerste gedeelte het borduurwerk heb ik af:


Nu moet ik gaan verzinnen hoe ik hem af ga werken, ik denk aan fluweel, kant en zijde... wordt nog een dingetje vooral om dat het niet groter mag wordden dan mijn hand!

Eén hartje is eindelijk helemaal afgewerkt en naar mijn zin en dit krijgt dus volgende maand een plekje!Heb vandaag eindelijk mijn leeslijst bijgewerkt, er stonden nog blogs in waar al 4 tot 6 jaar niet meer op geschreven was, ik ga de komende tijd alleen nog blogs koppelen die worden bijgehouden.

Fijne dag!